Miranda Driehuizen Interieurdesign   
 
   

Wilt u uw huis ook snel en tegen een zo hoog mogelijke prijs verkopen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Verkoopstyling is een marketinginstrument waarmee u zelf invloed kunt uitoefenen op het verkoopproces.

Alles valt of staat bij een goede presentatie en ik kan u daarbij helpen. Het is een cliché maar u heeft slechts één kans op een goede eerste indruk. 

Vaak wordt gedacht: “Ik ga mijn huis verkopen, ik zoek een goede makelaar en hij doet de rest wel”. Een goede makelaar is zeker belangrijk, maar de makelaar heeft in de praktijk weinig tijd om u uitgebreid advies te geven over de presentatie van uw huis.

Natuurlijk wil de makelaar alles doen om uw huis snel en goed te verkopen en erkennen zij dat een goede presentatie van cruciaal belang is voor het verkoopproces. Daarom schakelen makelaars steeds vaker een verkoopstylist in.

Miranda Driehuizen Interieurdesign is gespecialiseerd in het optimaal presenteren van uw woning, zodat deze goed aansluit bij een grote groep potentiële kopers.

Ook voor leegstaande woningen heb ik een (betaalbare) oplossing. Bijvoorbeeld door het gebruik van waarheidsgetrouwe kartonnen meubels zijn potentiële kopers in staat de ruimte te visualiseren en de ruimte beter in te schatten. Daarnaast werkt het sfeerverhogend ten opzichte van een lege woning

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op dan leg ik u uit wat ik voor u kan betekenen.                


 
 
 
 
E-mailen
Bellen